Berekeningen

Acarius

Bij Acarius begrijpen we hoe belangrijk het is om het milieu te beschermen en tegelijkertijd uw bouwdoelstellingen te behalen. Daarom bieden we deskundige berekeningen om u te helpen bij het navigeren door de complexe regelgeving.

Ons team van ervaren professionals gebruikt geavanceerde technieken om de emissies en verbruiken  te berekenen en hun impact op het milieu te simuleren. 

Met onze diensten kunt u er zeker van zijn dat uw project voldoet aan alle noodzakelijke voorschriften en dat u proactieve stappen onderneemt om het milieu te beschermen en uw gebouwen te verduurzamen. Onze quick scan service kan potentiële risico’s in kaart brengen en advies geven over hoe verder te gaan.

We begrijpen dat elk project uniek is, daarom stemmen we onze berekeningen af op uw specifieke behoeften. Of u nu een stikstofberekening, een BENG-berekening of een warmteverliesberekening nodig heeft, wij zijn er om u te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze berekeningen uw project en het milieu ten goede kunnen komen.

Stikstof

Vanaf €449,-

Warmteverlies

Vanaf €299,-

BENG

vanaf €499,-

GPR Gebouw

Vanaf €649,-

MPG

Vanaf €259,-

EPC

vanaf €299,-

Meteen een Afspraak maken?

Binnen één Dag Geregeld!

Ik wil een: